Nóng Mới25 Video Đề xuất

Popia goreng inti Pisang Cadbury cheese | Piscok viral

Popia goreng inti Pisang Cadbury cheese | Piscok viral Rasa teringin nak cuba makan popia Pisang Cadbury cheese jadi harini aku share sekali resepi Cara nak buat popia Pisang cheese ni , nanti korang boleh cuba ok Resepi popia Pisang Cadbury cheese 2 biji Pisang berangan / emas Coklat Cadbury / coklat beryl's milk Kulit popia Cheedar cheese Cara penyedian 1- potong coklat kepada 2 petak kecil , potong Pisang & potong cheese kepada 4 bahagian 2- Cara balut , mula-mula letakkan cheese kemudian letakkan Pisang dan coklat akhir sekali lapiskan dengan cheese 3- lipat popia step by step tengok dekat video 4- Panaskan minyak dan goreng sampai garing Resepi sos coklat 1/2 cawan susu cair / full cream 2 sudu serbuk Koko Susu pekat manis ( ikut pada kemanisan masing-masing ) Masak atas api sampai coklat dan susu sebati Dah siap !!!! Selamat mencuba Facebook page : https://www.facebook.com/cikdadida/ Instagram : https://instagram.com/cikdadida?igshid=gcafuzi5rk2t
✎ Cách đây 7 ngày

47 Plastics Blown Film animation

✎ Cách đây 7 ngày

Kinh giới

✎ Cách đây 7 ngày

Rct3 Seven Dwarfs Mine Train

✎ Cách đây 7 ngày

Serenity Flux - Riverside

✎ Cách đây 7 ngày

Sườn xám thượng hải

✎ Cách đây 7 ngày

8/6 - /12 Sears Hometown Stores

✎ Cách đây 7 ngày

French 79 - The Year After [Live]